Názov: Kvalita výrobkov z mrazeného mäsa : [The inluence of deep freezing process on the meat product quality]
Zápis: SOPKOVÁ, Drahomíra - VÁRADY, Jozef - PLACHÁ, Iveta. Kvalita výrobkov z mrazeného mäsa : [The inluence of deep freezing process on the meat product quality] In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 232-233.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:SOPKOVÁ Drahomíra0 %
VÁRADY Jozef0 %
PLACHÁ Iveta0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 232-233
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Ohlasy:
2004: [4] PÁSTOROVÁ, Bernardína - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich - DANKO, Ján. Hladiny katecholamínovej aktivity monoaminooxidázy v hypotalame oviec po hormonálnej stimulácii ovárií. In 7. Košický morfologický deň s medzinárodnou účasťou pri príležitosti 55. výročia UVL. Košice, 28. máj 2004. - Košice : UVL, 2004, s. 73-74.
Skip to content