Názov: Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu – metódy detekcie : [Antibiotic residues in food of animal origin - detection methods]
Zápis: POLÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu – metódy detekcie : [Antibiotic residues in food of animal origin - detection methods] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 65.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:POLÁKOVÁ Zuzana60 %
KOŽÁROVÁ Ivona40 %
Autori vydania:BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 65
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-01-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021396-Rezidua-antibiotik-v-potravinach-zivocisneho-povodu-metody-detekcie/
Skip to content