Názov: | Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín : [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials] | |
Zápis: | SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín : [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2015 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť, 2015. ISBN 978-80-89597-32-1, s. 211-217. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | |
Autori: | SÜLI Judit | 50 % |
HAMAROVÁ Ingrid | 30 % | |
SOBEKOVÁ Anna | 20 % | |
Autori vydania: | STARUCH Ladislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, SZOKOLAY Alexander | |
Vydanie: | Additives and contaminants in foodstuffs 2015 Zborník vedeckých prác S. 211-217 |
|
Vydavateľ: | Slovenská chemická spoločnosť | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89597-32-1 | |
Oblasť výskumu: | 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie 200 - Veterinárske vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023830-Zvysenie-obsahu-Maillardovych-produktov-v-pekarenskych-vyrobkoch-v-dosledku-ekonomicky-a-technologic/ |