Názov: Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín : [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials]
Zápis: SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín : [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2015 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť, 2015. ISBN 978-80-89597-32-1, s. 211-217.
Rok vydania: 2015
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:SÜLI Judit50 %
HAMAROVÁ Ingrid30 %
SOBEKOVÁ Anna20 %
Autori vydania:STARUCH Ladislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, SZOKOLAY Alexander
Vydanie: Additives and contaminants in foodstuffs 2015
Zborník vedeckých prác
S. 211-217
Vydavateľ: Slovenská chemická spoločnosť
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89597-32-1
Oblasť výskumu: 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023830-Zvysenie-obsahu-Maillardovych-produktov-v-pekarenskych-vyrobkoch-v-dosledku-ekonomicky-a-technologic/
Skip to content