Názov: Spôsoby znižovania kontaminácie potravín.
Zápis: BEŇOVÁ, Katarína. Spôsoby znižovania kontaminácie potravín. In: 16. Štiavnické dni, Banská Štiavnica, 22.-24. september 2015 : Zborník 2015. 1. vyd. Banská Štiavnica : Združenie pre reguláciu rizika z radónu, 2015. ISBN 978-80-971754-1-2, s. 9-12.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BEŇOVÁ Katarína100 %
Autori vydania:ZACHAROVÁ Andrea, CABÁNEKOVÁ Helena, JELEŇ Stanislav
Vydanie: 16. Štiavnické dni, Banská Štiavnica, 22.-24. september 2015
Zborník 2015
S. 9-12
Vydavateľ: Združenie pre reguláciu rizika z radónu
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Banská Štiavnica
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-971754-1-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024645-Sposoby-znizovania-kontaminacie-potravin/
Skip to content