Názov: | Spôsoby znižovania kontaminácie potravín. | |
Zápis: | BEŇOVÁ, Katarína. Spôsoby znižovania kontaminácie potravín. In: 16. Štiavnické dni, Banská Štiavnica, 22.-24. september 2015 : Zborník 2015. 1. vyd. Banská Štiavnica : Združenie pre reguláciu rizika z radónu, 2015. ISBN 978-80-971754-1-2, s. 9-12. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BEŇOVÁ Katarína | 100 % |
Autori vydania: | ZACHAROVÁ Andrea, CABÁNEKOVÁ Helena, JELEŇ Stanislav | |
Vydanie: | 16. Štiavnické dni, Banská Štiavnica, 22.-24. september 2015 Zborník 2015 S. 9-12 |
|
Vydavateľ: | Združenie pre reguláciu rizika z radónu | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Banská Štiavnica | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-971754-1-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024645-Sposoby-znizovania-kontaminacie-potravin/ |