Názov: | Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 488-511 [1,87AH] | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 100 % |
Autori vydania: | ZDOLEC Nevijo | |
Vydanie: | Fermented Meat Products Health Aspects S. 488-511 [1,87AH] |
|
Vydavateľ: | CRC PRESS | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Boca Raton | |
Krajina vydania: | Spojené štáty americké | |
ISBN: | 978-1-4987-3304-5 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026016-Lipid-Oxidation-of-Fermented-Meat-Products/ | |
Poznámka: | v CREPČ AEC |
Ohlasy: | |
---|---|
2019: [1] KITPOT, Thanapon - SRIWATTANA, Sujinda - ANGELI, Sergio - THAKEOW, Prodpran. Evaluation of quality parameters and shelf life of Thai pork scratching “Kaeb Moo”. In Journal of Food Quality. ISSN 01469428, 2019-01-01, 2019, pp. [Scopus] |