Názov: Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 488-511 [1,87AH]
Rok vydania: 2017
Kategória: ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:MARCINČÁK Slavomír100 %
Autori vydania:ZDOLEC Nevijo
Vydanie: Fermented Meat Products
Health Aspects
S. 488-511 [1,87AH]
Vydavateľ: CRC PRESS
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Boca Raton
Krajina vydania: Spojené štáty americké
ISBN:978-1-4987-3304-5
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026016-Lipid-Oxidation-of-Fermented-Meat-Products/
Poznámka: v CREPČ AEC
Ohlasy:
2019: [1] KITPOT, Thanapon - SRIWATTANA, Sujinda - ANGELI, Sergio - THAKEOW, Prodpran. Evaluation of quality parameters and shelf life of Thai pork scratching “Kaeb Moo”. In Journal of Food Quality. ISSN 01469428, 2019-01-01, 2019, pp. [Scopus]
Skip to content