Názov: Pštrosie mäso ako alternatíva v stravovaní : [Ostrich meat as an alternative in dietary]
Zápis: KORÉNEKOVÁ, Beáta. Pštrosie mäso ako alternatíva v stravovaní : [Ostrich meat as an alternative in dietary] In: Diabetik. 2016. ISSN 1336-0426, Roč. 15, č.(2016), online 4 s.
Rok vydania: 2016
Kategória: BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:KORÉNEKOVÁ Beáta100 %
Vydanie: Diabetik
Roč. 15, č.(2016), online 4 s.
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1336-0426
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://dia.hnonline.sk/830894-pstrosie-maso-ako-alternativa-v-stravovani
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026108-Pstrosie-maso-ako-alternativa-v-stravovani/
Skip to content