Názov: | Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec : [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat] | |
Zápis: | KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - KOŽÁROVÁ, Ivona - BRENESSELOVÁ, Martina. Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec : [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 58-61. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | KORÉNEKOVÁ Beáta | 70 % |
MAČANGA Ján | 10 % | |
SOPKOVÁ Drahomíra | 5 % | |
VLČKOVÁ Radoslava | 5 % | |
KOŽÁROVÁ Ivona | 5 % | |
BRENESSELOVÁ Martina | 5 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie DVD, S. 58-61 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-534-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027048-studium-pridavku-juky-na-zrecie-procesy-v-mase-oviec/ |