Názov: Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec : [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat]
Zápis: KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - KOŽÁROVÁ, Ivona - BRENESSELOVÁ, Martina. Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec : [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 58-61.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:KORÉNEKOVÁ Beáta70 %
MAČANGA Ján10 %
SOPKOVÁ Drahomíra5 %
VLČKOVÁ Radoslava5 %
KOŽÁROVÁ Ivona5 %
BRENESSELOVÁ Martina5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 58-61
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027048-studium-pridavku-juky-na-zrecie-procesy-v-mase-oviec/
Skip to content