Názov: Základy morfológie pre Bezpečnosť potravín a krmív.
Zápis: VDOVIAKOVÁ, Katarína - KREŠÁKOVÁ, Lenka. Základy morfológie pre Bezpečnosť potravín a krmív. Rec. Drahomíra Sopková, Slavomír Marcinčák. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-599-5, 77 s.
Rok vydania: 2018
Kategória: BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:VDOVIAKOVÁ Katarína50 %
KREŠÁKOVÁ Lenka50 %
Recenzenti: Drahomíra Sopková, Slavomír Marcinčák.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 2. dopl. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-599-5
Rozsah: 77 s.
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content