Názov: | Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov : [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] | |
Zápis: | BORODAČOVÁ, Ivana - BYSTRICKÝ, Pavel. Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov : [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 39-40. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | BORODAČOVÁ Ivana | 0 % |
BYSTRICKÝ Pavel | 0 % | |
Autori vydania: | DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián | |
Vydanie: | Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice 62nd Student Scientific Conference zborník abstraktov 62. ročníka S. 39-40 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-618-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031751-Vplyv-pridavku-startovacej-kultury-na-oxidaciu-tukovej-zlozky-trvanlivych-tepelne-neopracovanych-mas/ |