Názov: Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín : [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines]
Zápis: PRIBULOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín : [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 47-48.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:PRIBULOVÁ Eva60 %
MARCINČÁK Slavomír40 %
Autori vydania:DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Vydanie: Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 47-48
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-618-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031760-Vplyv-maceracie-na-obsah-fenolov-a-antioxidacnu-aktivitu-bielych-vin/
Skip to content