Názov: Porovnanie účinku humínových kyselín a fermentovaného krmiva na zrecie procesy u brojlerových kurčiat.
Zápis: PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie účinku humínových kyselín a fermentovaného krmiva na zrecie procesy u brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 156-160.
Rok vydania: 2019
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:PETRÍKOVÁ Dominika30 %
KORÉNEKOVÁ Beáta30 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
KOŽÁROVÁ Ivona20 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 156-160
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033665-Porovnanie-ucinku-huminovych-kyselin-a-fermentovaneho-krmiva-na-zrecie-procesy-u-brojlerovych-kurcia/
Skip to content