Názov: | Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca. | |
Zápis: | KIŠÁKOVÁ, Erika. Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. : 3 prílohy + CD-ROM. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok | |
Typ výstupu: | OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D | |
Autori: | KIŠÁKOVÁ Erika | 0 % |
Vydavateľ: | UVLF | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Rozsah: | 58 l. | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |