Názov: | Bacteriocin-producing strain Lactiplantibacillus plantarum LP17L/1 isolated from traditional stored ewe’s milk cheese and its beneficial potential. | |
Zápis: |
LAUKOVÁ, Andrea - TOMÁŠKA, Martin - FRAQUEZA, Maria Joao - SZABÓOVÁ, Renáta - BINO, Eva - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília. Bacteriocin-producing strain Lactiplantibacillus plantarum LP17L/1 isolated from traditional stored ewe’s milk cheese and its beneficial potential. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 7 (2022) , art. no. 959, p. [1-13] (2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 25 % |
TOMÁŠKA Martin | 20 % | |
FRAQUEZA Maria Joao | 13 % | |
SZABÓOVÁ Renáta | 22 % | |
BINO Eva | 5 % | |
ŠČERBOVÁ Jana | 5 % | |
POGÁNY SIMONOVÁ Monika | 5 % | |
DVOROŽŇÁKOVÁ Emília | 5 % | |
Vydanie: | Foods Vol. 11, no. 7 (2022) , art. no. 959, p. [1-13] |
|
Krajina vydania: | Švajčiarsko | |
ISSN: | 2304-8158 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Scientometria: | 2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/11/7/959 |