Názov: | Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov : [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques] | |
Zápis: | SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SHAPAVAL, Volha - DZURENDOVÁ, Simona - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov : [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 73. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | SLANÝ Ondrej | 40 % |
KLEMPOVÁ Tatiana | 20 % | |
SHAPAVAL Volha | 10 % | |
DZURENDOVÁ Simona | 10 % | |
ČERTÍK Milan | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 73 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-751-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | anglický |