Názov: | Health risk assessment of organochlorine pesticide residues in edible tissue of seafood. | |
Zápis: |
HUSSEIN, Mohamed A. - HAMMAD, Omnya S. - THARWAT, Ahmed E. - DARWISH, Wageh S. - SAYED-AHMED, Ahmed - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - REHAN, Ibrahim F.. Health risk assessment of organochlorine pesticide residues in edible tissue of seafood. In: Frontiers in veterinary science. 2022. ISSN 2297-1769, Vol. 9, no. (2022), art. no. 1042956, p. [1-11] (2022: 3.200 - IF, 54 - H-index, 3.500 - IF 5y, 0.737 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | HUSSEIN Mohamed A. | 5 % |
HAMMAD Omnya S. | 5 % | |
THARWAT Ahmed E. | 5 % | |
DARWISH Wageh S. | 5 % | |
SAYED-AHMED Ahmed | 5 % | |
ZIGO František | 35 % | |
FARKAŠOVÁ Zuzana | 35 % | |
REHAN Ibrahim F. | 5 % | |
Vydanie: | Frontiers in veterinary science Vol. 9, no. (2022), art. no. 1042956, p. [1-11] |
|
Krajina vydania: | Švajčiarsko | |
ISSN: | 2297-1769 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Scientometria: | 2022: 3.200 - IF, 54 - H-index, 3.500 - IF 5y, 0.737 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fvets.2022.1042956/full |