Názov: Susceptibility to bacteriocins in biofilm-forming, variable Staphylococci isolated from local Slovak ewes’ milk lump cheeses.
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - FOCKOVÁ, Valentína - KOLOŠTA, Miroslav - TOMÁŠKA, Martin - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília. Susceptibility to bacteriocins in biofilm-forming, variable Staphylococci isolated from local Slovak ewes’ milk lump cheeses. In: Foods. 2020. ISSN 2304-8158, Vol. 9, no. 9 (2020), art. no. 1335, p. [1-12]
(2020: 4.350 - IF, 38 - H-index, 4.957 - IF 5y, 0.774 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2020
Kategória: ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:LAUKOVÁ Andrea0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika0 %
FOCKOVÁ Valentína0 %
KOLOŠTA Miroslav0 %
TOMÁŠKA Martin0 %
DVOROŽŇÁKOVÁ Emília0 %
Vydanie: Foods
Vol. 9, no. 9 (2020), art. no. 1335, p. [1-12]
Krajina vydania: Švajčiarsko
ISSN:2304-8158
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2020: 4.350 - IF, 38 - H-index, 4.957 - IF 5y, 0.774 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/9/9/1335
Skip to content