Názov: | Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín : [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin] | |
Zápis: | LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín : [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34. | |
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRI - príspevok | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 20 % |
FRAQUEZA Maria Joao | 15 % | |
ALFAIA Cristina | 15 % | |
FOCKOVÁ Valentína | 15 % | |
KANDRIČÁKOVÁ Anna | 10 % | |
KOTĚŠOVSKÁ Natália | 10 % | |
POGÁNY SIMONOVÁ Monika | 15 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kvalita potravín Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers Zborník vedeckých prác online, S. 32-34 |
|
Vydavateľ: | SSPLPVV | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8266-028-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2023/dl/9788082660282/9788082660282.pdf |