Názov: | Biofilm-formujúce enterokoky zo slovenských fermentovaných mäsových produktov z obchodnej siete a ich citlivosť ku bakteriocínom : [Biofilm-producing enterococci from slovak fermented meat products available on the market network and their susceptibility to bacteriocins] | |
Zápis: | LAUKOVÁ, Andrea - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - BINO, Eva - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Biofilm-formujúce enterokoky zo slovenských fermentovaných mäsových produktov z obchodnej siete a ich citlivosť ku bakteriocínom : [Biofilm-producing enterococci from slovak fermented meat products available on the market network and their susceptibility to bacteriocins] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč. s. 92-96. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 0 % |
KANDRIČÁKOVÁ Anna | 0 % | |
BINO Eva | 0 % | |
FOCKOVÁ Valentína | 0 % | |
ŠČERBOVÁ Jana | 0 % | |
POGÁNY SIMONOVÁ Monika | 0 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie USB kľúč. S. 92-96 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-733-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický |