Názov: Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom : [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin]
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom : [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 50.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:LAUKOVÁ Andrea0 %
FOCKOVÁ Valentína0 %
ŠČERBOVÁ Jana0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika0 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-734-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content