Názov: Experimental application of methicillin-resistant Staphylococcus epidermidis SE P3/Tr2a to rabbits in relation to their growth performance and meat quality.
Zápis: POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - CHRASTINOVÁ, Ľubica - ŠČERBOVÁ, Jana - FOCKOVÁ, Valentína - PLACHÁ, Iveta - FORMELOVÁ, Zuzana - CHRENKOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea. Experimental application of methicillin-resistant Staphylococcus epidermidis SE P3/Tr2a to rabbits in relation to their growth performance and meat quality. In: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" : 1. vyd. Thessaloniki : International Hellenic University, 2022. ISBN 978-618-5630-12-6, online, s. 78.
Rok vydania: 2022
Kategória: O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:POGÁNY SIMONOVÁ Monika0 %
CHRASTINOVÁ Ľubica0 %
ŠČERBOVÁ Jana0 %
FOCKOVÁ Valentína0 %
PLACHÁ Iveta0 %
FORMELOVÁ Zuzana0 %
CHRENKOVÁ Mária0 %
LAUKOVÁ Andrea0 %
Autori vydania:PAPAGEORGIOU Maria, SKENDI Adriana
Vydanie: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective"
Book of Abstracts
online, S. 78
Vydavateľ: International Hellenic University
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Thessaloniki
Krajina vydania: Grécko
ISBN:978-618-5630-12-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: anglický
URL: https://www.iseki-food.net/iseki-e-conference-2022
Skip to content