Názov: Účinok skrmovania fermentovaného produktu a humínových látok na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of feeding of fermented product and humic substances on meat quality of broiler chickens]
Zápis: VOJTILOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaného produktu a humínových látok na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of feeding of fermented product and humic substances on meat quality of broiler chickens] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ : Zborník abstraktov zo 65. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-785-2, s. 33-34.
Rok vydania: 2023
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:VOJTILOVÁ Lucia0 %
MARCINČÁK Slavomír0 %
Autori vydania:DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Vydanie: Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ
Proceedings of abstracts 65th student scientific conference
Zborník abstraktov zo 65. ročníka
S. 33-34
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-785-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content