Názov: Stanovenie tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC : [Liquid chromatography determination of tilosin in foodstaf of animal origin]
Zápis: SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC : [Liquid chromatography determination of tilosin in foodstaf of animal origin] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 196-197.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SOKOL Jozef0 %
CABADAJ Rudolf0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 196-197
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content