I. Základné údaje
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
IX. Iné relevantné skutočnosti 10
II. Vysokoškolské vzdelanie a ďalší kvalifikačný rast
II.a Názov vysokej školy alebo inštitúcie | II.b Rok | II.c Odbor a program | |
---|---|---|---|
II.1 VŠ vzdelanie prvého stupňa | |||
II.2 VŠ vzdelanie druhého stupňa | Vysoká škola veterinárska v Košiciach | 1991 | hygiena potravín |
II.3 VŠ vzdelanie tretieho stupňa | Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach | 2004 | hygiena potravín |
II.4 Titul docent | |||
II.5 Titul profesor | |||
II.6 Titul DrSc. |
III. Súčasné a predchádzajúce zamestnania
III.a Zamestnanie-pracovné zaradenie | III.b Inštitúcia | III.c Časové vymedzenie | |
---|---|---|---|
vysokoškolský učiteľ - odborný asistent | Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach (od roku 2010 Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach) | 2007 | doteraz |
vysokoškolský učiteľ | Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach | 2002 | 2007 |
IV. Rozvoj pedagogických, odborných, jazykových, digitálnych a iných zručností
IV.a Popis aktivity, názov kurzu (ak išlo o kurz), iné | IV.b Názov inštitúcie | IV.c Rok |
---|---|---|
Odborná príprava na obsluhu tlakových zariadení A b1, B b 1 - parné sterilizátory | Mgr. Iveta Janska - SKA - vzdelávací servis | 2018 |
Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/Projekt spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Vzdelávacia aktivita: Práca s počítačom a Windows III | NOVA TRAINING s.r.o., | 2012 |
Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/Projekt spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Vzdelávacia aktivita: Manažérske zručnosti. Modul: Time manažment - manažment času | NOVA TRAINING s.r.o., | 2012 |
Kurz Real-Time PCR | Spoločnosť SEQme s.r.o. | 2012 |
V. Prehľad aktivít v rámci pedagogického pôsobenia na vysokej škole
V.1. Prehľad zabezpečovaných profilových študijných predmetov v aktuálnom akademickom roku podľa študijných programov
V.1.a Názov profilového predmetu | V.1.b Študijný program | V.1.c Stupeň | V.1.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Mikrobiológia potravín a krmív | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Mikrobiológia potravín a krmív | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Potravinárska mikrobiológia a alimentárne choroby | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
V.2. Prehľad o zodpovednosti za uskutočňovanie, rozvoj a zabezpečenie kvality študijného programu alebo jeho časti na vysokej škole v aktuálnom akademickom roku 4
V.3. Prehľad o zodpovednosti za rozvoj a kvalitu odboru habilitačného konania a inauguračného konania v aktuálnom akademickom roku
V.3.a Názov odboru habilitačného konania a inauguračného konania | V.3.b Študijný odbor, ku ktorému je priradený |
---|
V.4. Prehľad vedených záverečných prác
V.4.a Bakalárske (prvý stupeň) | V.4.b Diplomové (druhý stupeň) | V.4.c Dizertačné (tretí stupeň) | |
---|---|---|---|
V.4.1 Počet aktuálne vedených prác | 1 | 1 | 0 |
V.4.2 Počet obhájených prác | 4 | 19 | 0 |
V.5. Prehľad zabezpečovaných ostatných študijných predmetov podľa študijných programov v aktuálnom akademickom roku
V.5.a Názov predmetu | V.5.b Študijný program | V.5.c Stupeň | V.5.d Študijný odbor |
---|---|---|---|
Mykológia a mykotoxikológia potravín a krmív | bezpečnosť krmív a potravín denná forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Mykológia a mykotoxikológia potravín a krmív | bezpečnosť krmív a potravín externá forma slovenský jazyk | prvý | veterinárske lekárstvo |
Tovaroznalectvo | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Choroby z potravín | trh a kvalita potravín denná forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Tovaroznalectvo | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Choroby z potravín | trh a kvalita potravín externá forma slovenský jazyk | druhý | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia rýb, vodných živočíchov a mraziarenstvo | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Potravinárska mykológia a mykotoxikológia | hygiena potravín denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Mikrobiológia potravín | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia potravín II. (mäso hydiny, vajcia a zverina a ich chemická analýza) | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
Hygiena a technológia potravín III. (mäso, mäsové výrobky a ich chemická analýza) | všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma slovenský jazyk | spájajúci 1. a 2. | veterinárske lekárstvo |
VI. Prehľad výsledkov tvorivej činnosti
VI.1. Prehľad výstupov tvorivej činnosti a ohlasov na výstupy tvorivej činnosti
VI.2. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti 5
VI.3. Najvýznamnejšie výstupy tvorivej činnosti za ostatných šesť rokov 6
VI.4. Najvýznamnejšie ohlasy na výstupy tvorivej činnosti 7
VI.5. Účasť na riešení (vedení) najvýznamnejších vedeckých projektov alebo umeleckých projektov za posledných šesť rokov 8
VII. Prehľad aktivít v organizovaní vysokoškolského vzdelávania a tvorivých činností 9
VIII. Prehľad zahraničných mobilít a pôsobenia so zameraním na vzdelávanie a tvorivú činnosť v študijnom odbore
VIII.a Názov inštitúcie | VIII.b Sídlo inštitúcie | VIII.c Obdobie trvania pôsobenia/pobytu (uviesť dátum odkedy dokedy trval pobyt) | VIII.d Mobilitná schéma, pracovný kontrakt, iné (popísať) |
---|
IX. Iné relevantné skutočnosti 10