Príprava záverečnej práce

Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania:   slovenský
Kód predmetu: ŠtudOdd/ZP 3/15    Skratka: ZP 3
  •  Kredity: 0
  •  Ukončenie: Zápočet
  •  
  •   Semester: zimný semester
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
Forma výučby: Cvičenie
Rozsah výučby: Týždenný:    -   Za obdobie štúdia: 10s (odporúčaný, v hodinách)
Metóda štúdia: prezenčná
 
Podmieňujúce a nadväzujúce predmety
Podmieňujúce:   
 
Vyučujúci
Garant:
PODMIENKY NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
Samostatná práca s literatúrou.
Odovzdanie priebežnej verzie záverečnej práce k decembru daného roka.
Odovzdanie konečnej verzie záverečnej práce podľa pokynov ŠO v danom ak. roku.
Výsledky vzdelávania
Samostatne pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi. Zvládnutie samostatných pokusov a ich analýzu.
Stručná osnova predmetu
Pravidelná práca s literatúrou a informačnými zdrojmi.
Pravidelné stretnutia s vedúcim ZP.
Spracovanie výsledkov do formy publikácie podľa metodického pokynu univerzity.
Odporúčaná literatúra
podľa zadania vedúceho ZP, metodický pokyn k vypracúvaniu ZP.
Podmienky na absolvovanie predmetu
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Samostatná práca s literatúrou.
Odovzdanie priebežnej verzie záverečnej práce k decembru daného roka.
Odovzdanie konečnej verzie záverečnej práce podľa pokynov ŠO v danom ak. roku.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
JAZYK, KTORÉHO ZNALOSŤ JE POTREBNÁ NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
 
Hodnotenie predmetu
Celkový počet hodnotených študentov: 1008
ABCDEFX
0.399.7
 
Dátum poslednej zmeny: 26.04.2023
Schválil: Garant Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content