Výrobná prax

Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania:   slovenský
Kód predmetu: KaHTP/VPaÚ HP/20    Skratka: VPaÚ HP
  •  Kredity: 3
  •  Ukončenie: Zápočet
  •  
  •   Semester: zimný semester
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
Forma výučby: Cvičenie
Rozsah výučby: Týždenný: 20   -   Za obdobie štúdia: 260 (odporúčaný, v hodinách)
Metóda štúdia: prezenčná
 
Podmieňujúce a nadväzujúce predmety
Nadväzujúce:  
 
Vyučujúci
Cvičiaci:
Garant:
PODMIENKY NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
Účasť študenta na výrobnej praxi podľa harmonogramu výrobnej praxe.
Výsledky vzdelávania
Oboznámenie sa s pracoviskami univerzity a účelovými zariadeniami univerzity poskytujúcimi vzdelávanie a praktickú časť výučby pre študentov študijného programu hygiena potravín.
Stručná osnova predmetu
Realizácia výrobnej praxe na vybraných pracoviskách univerzity, účelových zariadeniach univerzity (Školský poľnohospodársky podnik, n.o., Zemplínska Teplica, Účelové zariadenie pre chov a choroby zveri, rýb a včiel v Rozhanovciach, Jazdecký areál, Študentské domovy) a samostatných pracoviskách univerzity (Univerzitná knižnica a edičné stredisko). Prezentácia pracovísk, zoznámenie sa s činnosťou pracovísk súvisiacou so štúdiom na univerzite a praktickou výučbou na účelových zariadeniach univerzity.
Sylabus predmetu
Realizácia výrobnej praxe na vybraných pracoviskách a účelových zariadeniach univerzity podmienená činnosťou a aktivitami pracoviska.
Podmienky na absolvovanie predmetu
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Účasť študenta na výrobnej praxi podľa harmonogramu výrobnej praxe.
Záverečné hodnotenie:
Zápočet.
JAZYK, KTORÉHO ZNALOSŤ JE POTREBNÁ NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
  slovenský   
 
Hodnotenie predmetu
Celkový počet hodnotených študentov: 363
ABCDEFX
0.0100.0
 
Dátum poslednej zmeny: 25.11.2022
Schválil: Garant Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content