MVDr. Alena Nagyová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2008 AFD TAKÁČOVÁ, Daniela - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Zisťovanie identity zvierat z hľadiska súdnej veterinárskej expertízy. In: Verejné a súdne veterinárske lekárstvo - história a súčasnosť. 6.11.2008. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-112-6, s. 16-17.
2008 BDE NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In: Meso. 2008. ISSN 1332-0025, Roč. 10, č. 4 (2008), s. 278-281.
2008 BDF NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter. Epidemiologické a epizootologické aspekty Q-horúčky. In: Infovet. 2008. ISSN 1335-1907, Roč. XV, č. 4 (2008) s. 167-172.
2008 BDF NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter. Súčasnosť a budúcnosť súdno-znaleckej činnosti. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 3 (2008), s. 163-165.
2007 AFD ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov : [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
2006 AFD NAGYOVÁ, Alena - NAGY, Jozef - KORIM, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Monitorovanie procesu chladenia brojlerových kurčiat počas kombinovaného chladenia : [The monitoring of cooling process of broilers chickens during the combined cooling] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 221-224.
2003 AFD NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie teplotných podmienok počas výroby, skladovania, prepravy a predaja hydinového mäsa : [Tracing of the temperature conditions during the processing, storage, transport and sale of fresh poultry meat] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 104-106.
2003 AFD NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena. Tracing of the temperature conditions during the processing, storage, transport and sale of fresh poultry meat. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 57-58.
2000 AFD NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mrazenej hydiny : [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the frozen poultry] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 116-117.
2000 BDE NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Výsledky monitorovania mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaj mäsa a mäsových výrobkov v náhodne vybraných predajniach okresu Košice 1. In: Maso. 2000. ISSN 1210-4086, Roč. 11, č. 3 (2000), s. 39-40.
Počet záznamov v databáze: 181
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 18 z 19
Skip to content