doc. MVDr. Dana Marcinčáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2023 V2 MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - MILEK, Michal - FEDOROVÁ, Monika - LEGÁTH, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv extrakčného činidla na biologické vlastnosti extraktov repíka lekárskeho : [Effect of extraction biological properties of selected extracts of agrimony] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 72.
2023 V2 MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 69.
2022 V3 PROŠKOVCOVÁ, Martina - ČONKOVÁ, Eva - VÁCZI, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HARČÁROVÁ, Michaela. Efficacy of Lamiaceae essential oils with selected azoles against Candida albicans clinical isolates. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2022. ISSN 1505-1773, Vol. 25, no. 2 (2022), p. 279-285.
(2021: 0.859 - IF, 30 - H-index, 1.008 - IF 5y, 0.238 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2022 V3 MILEK, Michal - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - LEGÁTHOVÁ, Diana - DZUGAN, Malgorzata. The effect of adding spices to green walnut tinctures on their polyphenolic profile, antioxidant capacity and action on renal cells. In: Applied Sciences. 2022. ISSN 2076-3417, Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 3669, p. [1-13]
(2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2022 V3 MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - FALIS, Marcel - GJØEN HORN, Christina - MILEK, Michal - LEGÁTH, Jaroslav. Potential role of Agrimonia eupatoria L. extract in cell protection against toxicity induced by bisphenol A. In: Folia veterinaria. 2022. ISSN 0015-5748, Roč. 66, č. 1 (2022), s. 33-41.
2022 O2 SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - REITZNEROVÁ, Anna - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product : [Kvalitatívne parametre vajec po suplementácii výživy nosníc fermentovaným produktom] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 387-394.
2022 V2 MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita a zdravotná bezpečnosť mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok : [Quality and safety of chicken meat after feeding of humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 210-214.
2022 O2 REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103.
2022 V2 MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
2022 O2 MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
Počet záznamov v databáze: 259
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 26
Skip to content