MVDr. Boris Semjon, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 V2 REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 372-380.
2022 V2 SEMJON, Boris - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Sensory properties of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 221-228.
2022 V2 BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - ONDRUŠ, Ladislav - SEMJON, Boris - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - ČURLEJ, Jozef - GOLIAN, Jozef. Stanovenie celkového obsahu proteínov pri vybraných spôsoboch izolácie proteínov z rýb : [Determination of total protein content in selected methods of protein isolation from fish] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 142-150.
2022 O2 KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat : [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266.
2022 O2 MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - SEMJON, Boris - NAĎ, Pavel - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na produkciu vajec a imunitu nosníc : [Influence of humic substances on egg production and immunity of laying hens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 329-337.
2022 V2 KARAFFOVÁ, Viera - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - RATVAJ, Marek - HUDEC, Erik - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na vybrané parametre prsnej svaloviny brojlerov : [The effect of humic substances on selected parameters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 42-46.
2022 V2 JAKABOVÁ, Silvia - HARANGOZO, Ľuboš - BENEŠOVÁ, Lucia - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Výskyt ťažkých kovov u vybraných druhov rýb určených na slovenský trh : [Occurrence of heavy metals in selected fish species intended for the slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 237-245.
2022 V2 SEMJON, Boris - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa : [Changes in texture parameters of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances before and after meat heat treatment] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 395-402.
2022 V2 SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - REITZNEROVÁ, Anna - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product : [Kvalitativne parametre vajec po suplementácii výživy nosníc fermentovaným produktom] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 70.
2022 V2 REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 66.
Počet záznamov v databáze: 236
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 6 z 24
Skip to content