prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2012 AFD POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KOŠČOVÁ, Jana. Probiotiká v akvakultúre. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 315-318.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Quality parameters of chilled chickens in Slovak shops. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 39-41.
2012 AFD LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Trend analysis of the dead on arrival and condemnation causes of broiler chickens from farm Lieskovec (The Slovak Republic) in the years 2006-2010. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 37-38.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
2012 AFD BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGYOVÁ, Alena. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu králičieho mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 208-211.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2012 AFG KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European Brown hare. In: . Game meat Hygiene in Focus, 11.-12. October 2012, Vienna : Abstracts. Vienna : University of Veterinary Medicine, 2012. ISBN 3-901950-10-9, s. 57.
2012 BAB KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať doktorandský študijný program hygiena potravín. Rec. Igor Valocký, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-309-0, 285s.
2012 BAB KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov v ŠO 6.3.2 Hygiena potravín. Rec. Igor Valocký, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-306-9, 135 s.
2012 BAB KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - MOJŽIŠOVÁ, Jana - LEGÁTH, Jaroslav - NAGY, Jozef. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať študijný program farmácia. Rec. Juraj Pistl, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-311-3, 252 s.
Počet záznamov v databáze: 580
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 19 z 58
Skip to content