doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 ADE DUDRIKOVÁ, Eva - PISTL, Juraj - LENHARDT, Ľudovít - SOKOL, Jozef - HÚSKA, Miroslav - SZAREK, Jan - ZAPLETAL, Piotr. Wplyw antybiotyków stosowanych w leczeniu mastitis na jakošč mleka surowego : [Quality of raw cow's milk as influenced by anibiotics used in mastitis treatment] In: Roczniki naukowe zootechniki. 2007. ISSN 0137-1657, Roč. 34, z. 23 suppl. (2007), s. 73-76.
2007 AFC DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - KARDOŠOVÁ, A. - FIĽKO, Ján. Kvalita ovčieho mlieka z pohľadu jeho tradičného spracovania na hrudkový syr a bryndzu. In: Farmářská výroba sýru a kysaných mléčných výrobku IV. 2007. Brno : MZLU Brno, 2007. s. 27-29.
2007 AFD HÚSKA, Miroslav - BULECA, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva - BÍREŠ, Jozef. Analýza vybraných metabolických komponentov v krvnom sére oviec v ekosystéme horskej a podhorskej krajiny. In: Ekológia trávneho porastu VII, 28.-30. november 2007, Banská Bystrica : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia vzniku VÚTPaHP a životného jubilea prof. Ing. Vladimíra Krajčoviča. 1. vyd. Nitra : Slovenské centrum poľnohospodárskeho výskumu, 2007. ISBN 978-80-88872-69-6, s. 357-360.
2007 AFD HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - BULECA, Ján. Aplikácia homeopatík ako prevencia diarhoického syndrómu u odstavčiat. In: Rizikové faktory potravového reťazca 2007. Nitra : SPU, 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 87-90.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky : [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007 AFD FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Cholesteronémia- faktor civilizačných ochorení ovplyvniteľných výživou a riziko jeho nepriaznivých hodnôt. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 204-207.
2007 AFD DUDRIKOVÁ, Eva. Chyby syrov detekovateľné senzorickým posúdením. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007. Bratislava 2007. s. 39-40.
2007 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienické aspekty získavania a prvotného ošetrenia surového kravského mlieka - bezpečná surovina pre výživu ľudí. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 34-36.
2007 AFD HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva. Izolácia laktobacilového kmeňa získaného zo žinčice ako probiotika za účelom prevencie a terapie : [Lactobacillus strain isolation from whey as probiotic for therapeutic and prevention purpose] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 292-295.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? : [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
Počet záznamov v databáze: 494
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 30 z 50
Skip to content