doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2004 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita nakupovaného ovčieho syra z hľadiska chemických ukazovateľov : [Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 310-311.
2004 AFD KOČIŠOVÁ, Alica - LETKOVÁ, Valéria - GOLDOVÁ, Mária - PILIPČINEC, Emil - ČURLÍK, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva. Parazitofauna v chovoch oviec na Slovensku : [Parasitic fauna in sheep breeding in Slovakia] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 149-151.
2004 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Princípy hygieny potravín a ich využitie pri zvyšovaní kvalifikácie a flexibility ľudských zdrojov v sektore výroby mlieka : [Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 190-190.
2004 AFD KOČIŠOVÁ, Alica - DUDRIKOVÁ, Eva. Riziko výskytu pesticídov a iných kontaminujúcich látok pri výrobe potravín. In: Priemyselná toxikológia ´04. 24. vedecká konferencia, 2.-4. júna 2004, Spišská Nová Ves. 2004. ISBN 80-968011-4-7, s. 120-125.
2004 AFD DUDRIKOVÁ, Eva. Stravovacie zvyklosti stravníkov UVL v Košiciach. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.121-124.
2004 AFD DUDRIKOVÁ, Eva. Výroba a spracovanie ovčieho mlieka na Slovensku : [Ewe´s milk processing in Slovakia] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 156-159.
2004 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - RYBÁROVÁ, A.. Zavádzanie HACCP systému do prvovýroby ovčieho mlieka : [Introduction of HACCP system into sheep milk farming] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 292-293.
2004 AFG DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - BURDOVÁ, Oľga - RYBÁROVÁ, A.. DDD v podmienkach získavania a spracovania ovčieho mlieka. In: . Sborník abstraktů VI. konference DDD. Přívorovy dny, Františkovy Lázně duben 2004. 2004. ISBN 80-02-01633-5, s. 26.
2004 AFG BURDOVÁ, Oľga - DUDRIKOVÁ, Eva - LAUKOVÁ, Andrea. Vplyv sanitačného režimu v poľnohospodárskej prvovýrobe na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: . Sborník abstraktů VI. konference DDD. Přívorovy dny, Františkovy Lázně duben 2004. Praha 2004. ISBN 80-02-01633-5, s. 25.
2004 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogenic amines in milk products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 85.
Počet záznamov v databáze: 494
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 38 z 50
Skip to content