MVDr. Jana Výrostková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AFH REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu : [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 66.
2021 AFH KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností : [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 41.
2021 AFH JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov : [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 31.
2021 AFH VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe : [Microbiological analysis of rasca used in meat production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 76.
2021 AFH MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54.
2021 BBA ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Effects of using an alternative bedding composition on the levels of indicator microorganisms and mammary health in dairy farm conditions. In: João Silva Dias. Prime Archives in Agricultural Research : Volume 2. 1. vyd. Hyderabad : Vide Leaf, 2021. ISBN 978-93-92117-07-7, online, s. 1-25 [1AH]
2021 BBA ZIGO, František - VASIĽ, Milan - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VÝROSTKOVÁ, Jana - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Maintaining optimal mammary gland health and prevention of mastitis. In: João Silva Dias. Prime Archives in Agricultural Research : Volume 2. 1. vyd. Hyderabad : Vide Leaf, 2021. ISBN 978-93-92117-07-7, online, s. 1-47 [2AH]
2020 ADC VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020 ADC VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Lactobacillus johnsonii and Lactobacillus zeae in raw milk. In: Processes. 2020. ISSN 2227-9717, Vol. 8, no. 12 (2020), art. no. 1627, p. [1-13]
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020 ADC ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Effects of using an alternative bedding composition on the levels of indicator microorganisms and mammary health in dairy farm conditions. In: Agriculture. 2020. ISSN 2077-0472, Vol. 10, no. 6 (2020), art. no. 245, p. [1-14]
(2020: 2.925 - IF, 28 - H-index, 3.044 - IF 5y, 0.533 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 181
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 9 z 19
Skip to content