RNDr. Zuzana Dičáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - SABOLOVÁ, Gabriela. Porovnanie senzorických vlastností a obsahu biogénnych amínov v niektorých syroch : [The comparison of sensory properties and biogenic amines content in some cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 267-270.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky, 2007. s.
2007 AFD SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Výber deskriptorov na posúdenie senzorických vlastnosí čerstvého mäsa. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 18.
2007 BCI BYSTRICKÝ, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické posudzovanie čerstvého mäsa. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2007. ISBN 978-80-89280-13-1, 38 s.
2007 BDE NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TOMKOVÁ, Iveta. Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95.
2007 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359.
2007 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Dôsledkom konzumácie určitých potravín býva bolesť hlavy. In: Slovenský výber. 2007. ISSN 1335-9266, Roč. 11, č. 10(2007), s. 38-39.
2007 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana. Výskyt biogénnych amínov v niektorých potravinách. In: Bedeker zdravia. 2007. ISSN 1337-2734, Roč. 3, č. 4(2007), s. 47.
Počet záznamov v databáze: 235
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 15 z 24
Skip to content