MVDr. Boris Semjon, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 AFH SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na kolorimetrické parametre neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského mlieka : [Effect opf vacuum packaging on colorimetric parameters of unsmoked and smoked parenica cheese made from cow´s milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 99.
2019 AFH SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 98.
2019 BEF BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - DRDOLOVÁ, Zuzana - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Porovnanie efektivity izolačných techník vo vzťahu k úspešnosti detekcie detekčnými súpravami Meat 5.0 LCD-Array a innuDETEC Assay. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 29-32.
2019 BEF REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
2019 BEF SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
2019 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Mária Baranová ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, 151 s.
2019 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Mária Baranová ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, 710 s.
Počet záznamov v databáze: 47
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 5 z 5
Skip to content