MVDr. Boris Semjon, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 V2 KARAFFOVÁ, Viera - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - RATVAJ, Marek - HUDEC, Erik - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na vybrané parametre prsnej svaloviny brojlerov : [The effect of humic substances on selected parameters of breast muscle of broilers] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 36.
2022 V2 JAKABOVÁ, Silvia - HARANGOZO, Ľuboš - BENEŠOVÁ, Lucia - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Výskyt ťažkých kovov u vybraných druhov rýb určených na slovenský trh : [Occurrence of heavy metals in selected fish species intended for the slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 34.
2022 V2 SEMJON, Boris - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa : [Changes in texture parameters of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances before and after meat heat treatment] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 71.
2022 P1 SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Laboratórne vyšetrovacie metódy pre stanovenie kvality a zdravotnej bezpečnosti mlieka : Učebné texty pre magisterský študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Peter Popelka, Peter Očenáš. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-748-7, 161 s. [10,63 AH]
2022 O3 SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalitatívne hodnotenie vybraných bravčových šuniek z obchodnej siete. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 34-40.
2022 O3 REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
2022 O3 REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
2022 V1 HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Popelka, Boris Semjon ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, 481 s.
2022 V1 HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Popelka, Boris Semjon ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, 111 s.
2021 ABC MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Traditional milk and meat products as cultural heritage of the Małopolska region in relation to the neighbouring region of East Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Catalogue of the cultural heritage of Małopolska : From past to modern regional development in an international context. 1. vyd. Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2021. ISBN 978-83-66602-24-3, online, s. 47-62 [1,65AH]
Počet záznamov v databáze: 236
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 9 z 24
Skip to content