doc. MVDr. Dana Marcinčáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2012 AFD BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Quality parameters of chilled chickens in Slovak shops. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 39-41.
2012 AFD BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MÁTÉ, Dionýz. Účinok extraktov rastlín podávaných vo vode na kvalitu skladovaného hydinového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 151-154.
2012 AFD BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - POPELKA, Peter. Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 292-294.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - PETROVIČ, Vladimír - MOLNÁR, Ladislav - TUČKOVÁ, Marta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKLADANÁ, S. - KOVALÍK, Pavol. Účinok podávania vybraných extraktov rastlín na antioxidačný status a lipidový profil krvi brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 295-298.
2011 ADE ZACHAR, Peter - ŠOLTÉS, Michal - KASARDA, Radovan - NOVOTNÝ, Jaroslav - NOVIKMECOVÁ, Miroslava - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Analytical methods for the species identification of milk and milk products : [Analitieke metode u identifikaciji vrsta mlijeka i mlijeenih proizvoda] In: Mljekarstvo. 2011. ISSN 0026-704X, Vol. 61, č. 3 (2011), s. 199-207.
2011 ADE MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ZDOLEC, Nevijo - MÁRTONOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of supplementation of Phytogenic feed additives on performance parameters and meat quality of broiler chickens. In: Slovenian Veterinary Research. 2011. ISSN 1580-4003, Vol. 48, č. 1 (2011), s. 27-34.
2011 ADF MARCIOVÁ, Antónia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - VANTRUBOVÁ, Jana - ČONKOVÁ, Eva. EFFECTIVENESS OF SELECTED ESSENTIAL OILS AGAINST YEASTS OF THE GENERA CANDIDA AND MALASSEZIA. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, č. 2 (2011), s. 47-49.
2011 ADF MARCINČÁKOVÁ, Dana - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír. OXIDATION AND BACTERIAL STABILITY OF MEAT PRODUCTS PREPARED FROM RAW MATERIAL TREATED WITH AGRIMONY AND SAGE EXTRACTS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 29-31.
Počet záznamov v databáze: 259
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 21 z 26
Skip to content