doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2010 ADF PUKÁČOVÁ, Jana - POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva. SENSITIVY TO ANTIBIOTICS IN STRAINS OF S. AUREUS ISOLATED FROM COW´S MILK. In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 4 (2010), s. 56-64.
2010 ADF PUKÁČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - YISHAY, Yaniv Zangi. Staphylococi as contaminants of cow’s milk and mamary gland. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 31.
2010 AFC POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. Nežiaduce mikroorganizmy v syroch holandského typu s obsahom probiotických kultúr počas zrenia. In: Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010 : Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení. 1. vyd. Praha : VŠCHT, 2010. ISBN 978-80-7080-760-6, s. 282-284.
2010 AFC LOVAYOVÁ, Viera - BURDOVÁ, Oľga - DUDRIKOVÁ, Eva - GUBA, Peter. Sledovanie počtov vybraných probiotických kultúr v syroch holandského typu počas zrenia. In: Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010 : Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení. 1. vyd. Praha : VŠCHT, 2010. ISBN 978-80-7080-760-6, s. 14.
2010 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva. Geografické podmienky pri výrobe ovčieho hrudkového syra salašníckeho ako zaručnej tradičnej špeciality. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 351-353.
2010 AFD POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita kozieho syra vyrobeného v laboratórnych podmienkach. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 359-361.
2010 AFD POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Niektoré vlastnosti S. aureus izolovaného zo surového ovčieho mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 160-163.
2010 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - MAŠLANKOVÁ, Jana - SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana. Ovčie mlieko ako surovina na ďalšie spracovanie pre výživu ľudí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 158-162.
2010 AFD POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Ovčie mlieko z aspektu zdravotnej bezpečnosti. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 160-163.
2010 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Posúdenie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností bryndze. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 282-284.
Počet záznamov v databáze: 494
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 23 z 50
Skip to content