MVDr. Janka Pažáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru : [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007 AFD MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalita mäsových výrobkov v duchu tradície. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 93-95.
2007 AFD TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 4 s.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2007 AFD ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov : [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
2007 AFD BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka - BENGIN, V.. Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra : [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 248-253.
2007 AFD TUREK, Peter - POPELKA, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír. Tradičné potraviny a ich budúcnosť. In: VIII. Potravinárska konferencia : otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín. 1. vyd. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2007. s. 30-31.
2007 AFD TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Výrobné mäsá - základ štandardizácie kvality mäsových výrobkov. In: Elektronický zborník prezentácií a diskusných príspevkov z medzinárodnej konferencie : SZMS Bratislava 9.-11. 5. 2007. 2007. 5 s.
2007 AFL TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka. Prídavné látky v mäsovej výrobe. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 4.
Počet záznamov v databáze: 74
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 3 z 8
Skip to content