MVDr. Beáta Koréneková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 ADC SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese : [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením] In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018 AED KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Sledovanie účinku humínových kyselín na fyzikálne a chemické zmeny v mäse kurčiat : [Observation of the effect of humic acid on physical and chemical changes in poultry meat] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 220-227.
2018 AED MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva brojlerov na produkčné parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of humic acids feed addition on producttion parameters and carcass yield of broiler chickens] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 249-254.
2018 AFC PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Štúdium priebehu zrecieho procesu v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat : [Study of the course of the ripening process in breast and thigh muscles of broiler chickens] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 274-277.
2018 AFC KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok skrmovania fermentovaného krmiva na priebeh postmortálnych zmien v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of the feeding fermented feed on the course of the post mortem process in meat of broiler chicken] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 207-210.
2018 AFD PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie dynamiky postmortálnych procesov v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 65-67.
2018 AFD MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - BIELIK, Bohumil - KUZYŠINOVÁ, Katarína - TOPORČÁK, Juraj - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika. Probiotický prípravok pre včely a jeho vplyv na zdravie včelstiev a kvalitu medu : [Probiotic preparation for honey bees and its influence on health of bee colonies and honey quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 424-427.
2018 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
2018 AFD PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona. Trendy vývoja spotreby hydinového mäsa na slovenskom trhu : [Trends in consumption of poultry meat in the Slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 161-167.
2018 AFD SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat : [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
Počet záznamov v databáze: 14
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content