doc. MVDr. Iveta Maskaľová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 V3 MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The effect of protein nutrition on production, the metabolic transformation of nitrogen and ecological load in dairy farming. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2022. ISSN 1335-258X, Roč. 25, č. 4 (2022), s. 303-310.
(5 - H-index, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021 V3 ORIŇAKOVÁ, Renáta - GOREJOVÁ, Radka - PETRÁKOVÁ, Martina - MACKO, Ján - KUPKOVÁ, Miriam - HRUBOVČÁKOVÁ, Monika - MASKAĽOVÁ, Iveta. Combined effect of phosphate and polymer coating on cytotoxicity and hemocompatibility of iron foams. In: Powder Metallurgy Progress. 2021. ISSN 1339-4533, Vol. 21, no. 2 (2021), p. 39-49.
(3 - H-index, 0.215 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019 ADN BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - MIHOK, Tomáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - NAĎ, Pavel. Effects of low protein diets with amino acids supplementation on biochemical and faeces parameters in weaned piglets. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2019. ISSN 1335-258X, Roč. 22, č. 3 (2019), s. 71-75.
(1 - H-index)
2017 ADN MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality : [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 4
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content