MVDr. Lýdia Mesarčová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2023 V2 MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín : [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 473-479.
2023 V2 REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - MAKIŠ, Andrej - SMETANKOVÁ, Annamária - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie antioxidačnej aktivity a oxidačnej stability syrov Gouda : [Evaluation of the antioxidant activity and oxidative stability of Gouda cheeses] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 556-560.
2023 V2 MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, cd-rom, s. 87-91.
2023 V2 MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny : [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscl] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 489-495.
2022 V2 MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Dobré životné podmienky brojlerov počas prepravy na bitúnok : [The welfare of broilers during the transport to the abbatoir] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 319-328.
2022 O2 MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
2016 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - KOTTFEROVÁ, Jana - SKURKOVÁ, Lenka - KACHNIČ, Ján. Etika veterinárneho lekára a jej uplatńovanie v praxi : [Ethics of veterinarian and its application in practice] In: Medzinárodná vedecká konferencia z oblasti profesijných etík Banská Bystrica. 1. vyd. Banská Bystrica : Univerzita Mateja Bela, 2016. ISBN 978-80-557-1209-3, s. 75-80.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
Počet záznamov v databáze: 26
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 3
Skip to content