doc. MVDr. Ivona Kožárová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2023 V2 HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvalitatívne stanovenie obsahu ß-laktámových a tetracyklínových antibiotík v surovom kravskom mlieku : [Qualitative determination of the content of ß-lactam and tetracycline antibiotics in raw cow's milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 324-332.
2023 V2 HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku : [Quantitative determination of aflatoxin M1 content in raw cow's milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 333-338.
2023 V2 KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana - HRICIKOVÁ, Simona. Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku : [Special rules for official controls in relation to residues of relevant substances in milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 443-448.
2023 V2 HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. The analysis of antibiotic contamination of water from different sources in the European union. In: The impact of global change on the environment, human and animal health : Proceedings of scientific abstracts and contributions: International Scientific Conference. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-789-0, s. 113-117.
2023 V2 HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. The effect of ambient temperature on the content of aflatoxin m1 in raw cow's milk. In: The impact of global change on the environment, human and animal health : Proceedings of scientific abstracts and contributions: International Scientific Conference. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-789-0, s. 118-122.
2023 V2 REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona - VÝROSTKOVÁ, Jana. Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí : [Official control of raw milk and milk products in the context of animal health and human health requirements] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 544-548.
2023 V2 KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v mliekarenskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol : [Animal by products in the dairy industry and rules for their official controls] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 424-429.
2022 V2 REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 : [Requirements for performance of audits by competent authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the European parliament and of the council] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 366-371.
2022 V2 KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu : [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 289-294.
2022 V2 KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol : [Animal by products in the poultry industry and rules for their official controls] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 267-273.
Počet záznamov v databáze: 127
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 13
Skip to content