doc. MVDr. František Zigo, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AFH ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products : [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 62.
2021 AFH LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv diéty s prídavkom xantohumolu na kvalitu jatočného tela, oxidačné a biochemické parametre japonských prepelíc : [Effect of dietary with the addition of xanthohumol on carcass quality, oxidation and biochemical parameters of japanese quail] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 49.
2021 AFH FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na rast a jatočné parametre králikov : [The effect of humin substances as organic additive on rabbit growth and slaughter parameters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 23.
Počet záznamov v databáze: 3
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content