doc. MVDr. František Zigo, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AEC VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. An assessment of the hygiene level in the dairy processing plant: Recent development. In: Emerging Challenges in Agriculture and Food Science : ED, Ahmed Medhat Mohamed Al-Naggar. Volume 1. 1. vyd. Hooghly : B P International, 2021. ISBN 978-93-91215-94-1, online, s. 1-9.
2021 AEC VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - ZIGO, František. Evaluation of sanitation as a preventive measure of foodborne diseases in the bakery operation: Recent development. In: Emerging Challenges in Agriculture and Food Science : ED, Ahmed Medhat Mohamed Al-Naggar. Volume 1. 1. vyd. Hooghly : B P International, 2021. ISBN 978-93-91215-94-1, online, s. 10-15.
2021 AED REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Antimicrobiálna rezistencia baktérií Staphylococcus chromogenes izolovaných zo syrov : [Antimicrobial resistance of bacteria Staphylococcus chromogenes isolated from sheep and goat cheeses] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 123-127.
2021 AED VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia druhov rodu Enterococcus, v syroch a ich antimikrobiálna rezistencia : [Detection of Enterococcus spp. and their antimicrobial resistance in cheeses] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 158-162.
2021 AED VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - ZIGO, František. Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 139-144.
2021 AED ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Occurrence of some pathogenity factors in Staphylococci isolated from mastitic dairy cows. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 190-196.
2021 AED SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján - ZIGO, František. The importance of monitoring the quality of drinking water to farms for primary milk production. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 128-133.
2021 AED LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc : [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
2021 AFD FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VASIĽ, Milan - LACKOVÁ, Zuzana. Detekcia faktorov virulencie patogénov mliečnej žľazy dojníc počas peripartalného obdobia : [Detection of virulence factors of udder´s pathogens in dairy cows during peripartal period] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 74-77.
2021 AFD ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products : [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 311-314.
Počet záznamov v databáze: 68
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 4 z 7
Skip to content