doc. MVDr. Jana Koščová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 BEF KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
2019 BFA NADANASABESAN, Nimalan - SØRENSEN, Mette - VATSOS, Ioannis - KIRON, Viswanath - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Evaluation of skin mucous cells of Atlantic salmon (Salmo salar) fed plant-based diets and probiotics : [Hodnotenie buniek mukózy kože Atlantického lososa (Salmo salar) kŕmeného rastlinnou potravou a probiotikami] In: 19th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish, 9th-12th September 2019, Porto, Portugal : 1. vyd. Porto : EAFP, 2019. s. 13.
Počet záznamov v databáze: 32
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 4 z 4
Skip to content