prof. MVDr. Peter Turek, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2017 BDE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov : [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36.
2017 BDE TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Riziká a zdravotná bezpečnosť tatárskeho bifteku : [Risk and health safety of Tartar steak] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 33-37.
2017 BDF TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena. Metabolizmus minerálnych prvkov : [Metabolism of mineral elements] In: Slovenský veterinársky časopis. 2017. ISSN 1335-0099, Roč. 42, č. 2-3 (2017), s. 129-132.
2017 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
2017 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, 286 s.
2017 GII TUREK, Peter. Tatársky biftek - slovenská dilema. In: Jazdecký kuriér. 2017. Roč. 6, č.(2017), s. 27-28.
Počet záznamov v databáze: 16
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 2
Skip to content