MVDr. Janka Pažáková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2001 ADF PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. The influence of yoghurt on the survival of Salmonella enteritidis AND Salmonella typhimurium. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 118-121.
2001 AED PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. s. 114-119.
2001 AFD PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - PLACHÁ, Iveta - KOTTFEROVÁ, Jana - SETLÁKOVÁ, M.. Alimentárne ochorenia z mlieka a mliečnych výrobkov : [Food-borne diseases derived from milk and dairy pruducts] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 175-176.
2001 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Pavol. Inhibícia jogurtovej kultúry reziduami antibiotík vylučovaných mliekom : [Inhibition of yoghurt culture by rezidues of antibiotics excreted to milk] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 235-236.
2001 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Rast plesne Geotrichum candidum pri rôznych teplotách : [The growth of Geotrichum candidum at different temperatures] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 187-188.
2001 AFD BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - BARANOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Správna výrobná prax pri produkciu mlieka : [The right processing practice in milk production] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 250-252.
2001 BDF BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - PAŽÁKOVÁ, Janka - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Hygiena prvovýroby mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe. In: Mliekarstvo. 2001. ISSN 1210-3144, Roč. 32, č. 1 (2001), nestr. príloha k č. 1.
2000 AFD TUREK, Peter - VANÍKOVÁ, D. - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Mikrobiológia zmrazeného a rozmrazeného hydinového mäsa : [The microbiology of frozen and defrosted poultry meat] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 134-137.
1999 ADE PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Senzorické hodnotenie jogurtov vyrobených z kravského, ovčieho a kozieho mlieka. In: Czech Journal of Food Sciences. 1999. ISSN 1212-1800, Vol. 17, č. 1 (1999), s. 31-34.
1999 AFC CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka. Problematika stanovenia rezíduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu. In: XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin, Brno 19. října 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. s. 34-36.
Počet záznamov v databáze: 74
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 6 z 8
Skip to content