doc. MVDr. František Zigo, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 V2 LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon. Vplyv humínových kyselín ako organickej prísady v kŕmnej zmesi na kvalitu mäsa a vybrané biochemické parametre v sére králikov : [Effect of humic acids as an organic suplement in feed on meat quality and selected biochemical parameters in rabbit serum] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 49-52.
2022 V2 ARVAIOVÁ, Juliana - ZIGO, František - ILLEK, Josef - FARKAŠOVÁ, Zuzana - SIEDOI, Illia - HALÁS, Šimon. Výskyt a etiológia mastitíd v slovenských a českých chovoch dojníc : [Occurrence and etiology of mastitis in slovak and czech dairy farms] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 74-80.
2022 V2 ZIGO, František - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - PECKA-KIEŁB, Ewa - HALÁS, Šimon. Výskyt a redukcia intramamárnych infekcií v chove dojníc počas ročného uplatňovania protimastitídnych opatrení : [Occurrence and reduction of intramammary infections in dairy cow herd during the year-long application of antimastitis measures] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 193-197.
2022 V2 FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na biochemické parametre v krvi králikov : [The effect of humin substances as organic additive on biochemical parameters in blood of rabbits] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 24.
2022 V2 LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa Japonských prepelíc : [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 45.
Počet záznamov v databáze: 45
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 5 z 5
Skip to content