Názov: | What is the Next Step in flavor enhancers?. | |
Zápis: | SPANIER, Arthur M. - BLAND, John M. - FLORES, Mónica - BYSTRICKÝ, Pavel. What is the Next Step in flavor enhancers?. In: SPANIER, Arthur M. et al. Chemistry of novel foods. Illinois : Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois, 1997. ISBN 978-0931710575, s. 45-46. | |
Rok vydania: | 1997 | |
Kategória: | ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách | |
Autori: | SPANIER Arthur M. | 0 % |
BLAND John M. | 0 % | |
FLORES Mónica | 0 % | |
BYSTRICKÝ Pavel | 0 % | |
Autori vydania: | SPANIER Arthur M. | |
Vydanie: | Chemistry of novel foods S. 45-46 |
|
Vydavateľ: | Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois | |
Miesto vydania: | Illinois | |
Krajina vydania: | Spojené štáty americké | |
ISBN: | 978-0931710575 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |