Názov: Hygiena surového mlieka určeného na výrobu syrov : [Hygiene of raw milk intended for cheese production]
Zápis: BURDOVÁ, Oľga. Hygiena surového mlieka určeného na výrobu syrov : [Hygiene of raw milk intended for cheese production] In: Syrotech 2000 - "Syrárstvo v treťom tisícročí" : Bratislava : Ministerstvo polnohospodarstva SR, 2000. s. 63-66.
Rok vydania: 2000
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:BURDOVÁ Oľga0 %
Vydanie: Syrotech 2000 - "Syrárstvo v treťom tisícročí"
S. 63-66
Vydavateľ: Ministerstvo polnohospodarstva SR
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content